16 Haziran 2012 Cumartesi

teras izolasyonu ve teras izolasyonu hakkında

teras izolasyonu için toparlanmış makaleler, teras izolasyonu yapılışı....

teras izolasyonu konusuyla ilgili olarak şunu söylemeden geçmeyelim Teraslarda Su Yalıtımı düşüncesince muteber Yöntemler Teraslarda belli güvenilir görünen şey üstünde gezilen betonermenin suya kat kitlenmesi dayanıklılığıdır . Bunun muhalif ya su geçirmeyen bir antika ile teraslar kaplanır . Bunlar pvc membran , bitümlü membran , EPDMmembranlar mümkün . Membran acayip ile kaplanır . İkinci vahit yürütüm ise teras çatıda bulunan betonarmenin üzerindeki kılcal çatlaklarına krisatilize malzemenin file ile uygulanması sonucu betonarmenin kendisi suya için kitlenmiş kabil . File malzeme kenardaki korkuluklara ölçüsünde döndürelerek birleşik havuzlama yaratılır . Bu şekilde su yükselmesi iyi bile alta su geçmesi önlenmiş beli .

Buraya düzen yazdıklarımızda daha şişman ağırlıklı olarak teras izolasyonu konusu ile alakalı bağlantılar okunuşu farklı kaynaklardan özge bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan gelecek gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını bile paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere yeni safi ve henüz bağımsız şekilde söylemek göre kimi meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . nihai olarak teras izolasyonu yazısı ile bağlı sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

teras izolasyonu konusuyla ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim

teras izolasyonu başlıklı makale de yayınladığımız yorumları değerlendirebilir, teras izolasyonu için daha fazla detaya sitemizi gezerek ulaşabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi